Vakantiehuis  Villa les Seuils Goudargues

Zuid-Frankrijk, Gard, Languedoc-Roussillon, West Provence
 

Nieuws    >Beschikbaarheid   >Huurprijzen

 

 



Volg de seizoenen en de leuke tips rond Les Seuils  op onze Facebook pagina! Wij vinden het leuk als u onze pagina deelt.



November: Komend weekend is de jaarlijkse Balade du Primeur. In 17 caves, georganiseerd in de Association côtes du rhône rive droite, kunt u de eerste wijn van het seizoen (de primeur) proeven. Daarnaast staan ook diverse andere wijnen klaar om te testen en organiseren de meeste wijnboeren nog aanvullende activiteiten om u te vermaken.Alle informatie over deelnemende wijnboeren en restaurants in de regio, die een speciaal primeurmenu serveren, vindt u hier: http:// labaladeduprimeur.com/ index.php/en/#s5navfs


 

Oktober: Net retour van een herfst verblijf in onze villa Les Seuils. De wijnboeren in ‘De vallée De La Cèze’ waren druk met de oogst van de druiven. Het persen en het vinificatieproces zorgden voor heerlijke geuren in de omgeving. De jacht op de zwijntjes en patrijzen is weer begonnen en er waren al restaurants die daar op inspeelden. Overal waren de inspirerende herfstkleuren te zien die mogelijk ook weer in Hans' schildersdoeken op zullen duiken. 


Blijf op de hoogte over ‘De vallée De La Cèze’ installeer op je mobiel de App Ceze.fr